FORVENTET INDFLYTNING FRA MAJ 2023

PROJECT RADIO

FAMILIEBOLIG

NYE SUVERÆNE LEJLIGHEDER

 • 117 lejligheder
 • 1 eller 2 plan
 • 2-4 værelser
 • 42-96 m2
 • Hems til enkelte lejligheder (+4,5 m2)
 • Køkken/alrum
 • Hårde hvidevarer medfølger
 • Tagterrasse
 • Trægulve
 • Rå beton lofter
 • Forventet indflytning fra maj 2023

Et elegant badeværelse i høj kvalitet

Badeværelset er i tråd med den høje kvalitet, som kendetegner boligen. På gulv og i bruseniche er der matte, mørkegrå klinker, der elegant spiller sammen med de tilsvarende fliser på væggene.

Det væghængte og vandsparende toilet med soft luk fra Villeroy & Boch har indbygningscisterne. Den flotte keramiske håndvask er placeret over HTH-skabene med glatte, hvide overflader, der er lette for dig at vedligeholde. Der medfølger også en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler fra Vestfrost. Armaturer i håndvask og bruseniche er fra Grohe.

 

Praktisk og nydeligt HTH-køkken

Over- og underskabe fra HTH har en slidstærk, lysegrå lakering, der ligesom badeværelser er let at holde rent. I overskabene er der installeret LED-spots, der oplyser den flotte bordplade af massiv eg. De rene linjer spiller nydeligt sammen med indbygningsskabe, køle-/fryseskab, ovn, emhætte og opvaskemaskine.

Dine hårde hvidevarer er af mærket Vestfrost, som leverer køle/fryseskab, opvaskemaskine, ovn og induktionskogeplade med 4 sektioner.

––– 2 KM Utterslev mose

––– 8 km Københavns rådhusplads

––– 800 M Høje Gladsaxe Park

––– 100 M Rema 1000

––– 300 m Gyngemosehallen

––– 1,5 km Rema 1000

En god beliggenhed med alt indenfor rækkevidde

Familieboligerne i Project Radio ligger i naturskønne omgivelser på grænsen til København, hvorfra du hurtigt kan ramme en supercykelsti på jernhesten.

Der er også gode offentlige transportmuligheder i nærheden med buslinjer, Husum St. samt den kommende letbanestation på Dynamovej. Har du bil, kommer du hurtigt ud på Hillerødmotorvejen.

Området i Gyngemose Park er et livligt miljø med kontorerhverv og boligejendomme, der er omgivet af store, grønne fællesarealer. Her finder du også butikker til de daglige indkøb.

Vil du have sved på panden, kan du dyrke sport i den lokale idrætshal Gyngemosehallen og i Blågård Svømmehal.

En børnevenlig by med institutioner, skoler og fritidsaktiviteter

Gladsaxe er en af blot tre danske kommuner, der deltager i UNICEFs koncept Børnevenlige Byer. I løbet af 2022 bliver en ny version af handlingsplanen offentliggjort, som skal sikre, at Gladsaxe bliver den bedste by for børn og unge.

Fra din bolig i Project Radio har blot 500 meter til den nærmeste daginstitution og folkeskole. I Gladsaxe ligger der i alt 49 vuggestuer og 59 børnehaver, hvoraf 49 af dem er integreret. Der ligger også gymnasium, 10 folkeskoler og et 10. klassecenter, og i de omkringliggende kommuner finder du endnu flere.

Gladsaxe er også stærkt repræsenteret af forskellige fritidsaktiviteter som Gladsaxe Bowlinghal, badmintonhal, sportshaller og flere boldklubber.

Skriv dig på interesselisten og bliv inviteret til premieren

Udlejningen starter snart. Skriv dig op allerede nu, og modtag en invitation til premieren.

Har du spørgsmål i mellemtiden, er du velkommen til at kontakte STAD Projekt på tlf: 32 83 06 21 eller e-mail: boligudlejning@stadprojekt.dk

"*" indikerer påkrævede felter

Hvad søger du?
Betingelser*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

ÅBENT HUS

Vi har åbent hus på mandag kl. 10.30-11.30 på Gyngemose Parkvej 92, 2. 2, 2860 Søborg. Adgang sker via Gyngemose Parkvej – følg skilte og flag

Vores mæglere glæder sig til at byde dig indenfor i den gamle TV-by og til at svare på alle dine spørgsmål om boligerne og projektet.

Find vej

Vi holder åbent hus på mandag d. 20/5 kl. 10.30-11.30 på Gyngemose Parkvej 92, 2. 2, 2860 Søborg. Adgang sker via Gyngemose Parkvej – følg skilte og flag

Vores mæglere glæder sig til at byde dig indenfor i den gamle TV-by og til at svare på alle dine spørgsmål om boligerne og projektet.

Find vej