ÅBENT HUS mandag d. 20/5 kl. 10.30-11.30 - adressen er Gyngemose Parkvej 94, 1. 1, 2860 Søborg.

OPEN HOUSE Monday 20 May at 10:30-11:30 AM - adress is Gyngemose Parkvej 94, 1. 1, 2860 Søborg.

OPEN HOUSE EASTER KL 10.30 - 11.30

UNGDOMSBOLIGER

NYE SUVERÆNE
UNGDOMSBOLIGER

EN UNGDOMSBOLIG MED ALT
DU HAR BRUG FOR

Når du studerer, er det vigtigt med en tryg base at vende hjem til. Der skal være ro på de indre linjer, før der er overskud til at lære nye ting – på studiet, om livet og om relationer.

Ligesom på studiet er god forberedelse guld værd, når du skal flytte ind et nyt sted. Her kan du blive klogere på, hvad du kan se frem til i din nye ungdomsbolig.

VÆR MASTERCHEF
I DIT EGET KØKKEN

Farvel til mors madgryder. Nu er det tid til, at du selv kan shine i dit eget HTH-køkken med skabsplads og en slidstærk, hvid lakering, der ligesom badeværelset er let at rengøre. Bordpladen kommer i hvid laminat.

Dine hvidevarer er installeret på forhånd og er af mærket Vestfrost, hvor du får køle-/ fryseskab, mikroovn med ovnfunktion, keramisk kogeplade med 2 sektioner og en udtræksemhætte. Her kan du snildt øve dig på din nye personlige hofret.

ET BEDRE BADEVÆRELSE
END I KØBENHAVNERLEJLIGHEDERNE

Gå glad i bad. Her skal du nemlig ikke stå inde over dit toilet, når du står under bruseren. På badeværelset får du en separat bruseniche og et væghængt, vandsparende toilet fra Villeroy & Boch med indbygningscisterne. 

Den elegante porcelænshåndvask med underskab er designet af danske Dansani, og armaturerne er fra Grohe.

Skabsplads får du også godt med. HTH-skabene har klare, hvide overflader, der er lette for dig at holde rene. Gulv og bruseniche er beklædt med matte, mørkegrå klinker, og på væggene er der tilsvarende fliser.

I KÆLDERENS FÆLLESRUM FINDER DU:

PLADS TIL FORSKELLIGHED, FAGLIGHED OG FÆLLESSKAB

Som studerende lærer du mange nye ting om dig selv. Du tilegner dig nye kompetencer, og du danner relationer til mange nye mennesker.

I Project Radio får du rig mulighed for at finde nogen at sparre med, kokkerere med, spille brætspil med, jamme med eller game med. 

For de mange fællesområder inde og ude byder på fede faciliteter, hvor fællesskabet kan få lov til at udvikle sig, og hvor du selv kan være med til at præge Project Radio.

ET SOCIALT STUDIELIV
MED ET GODT UDELIV

Det er ikke kun indenfor, at arkitekterne har gjort sig umage for at dig de bedste betingelser for at have det godt. Arkitekterne har indrettet gårdrummene, så de lægger op til både timeouts og sociale arrangementer, hvor du kan mødes med de mange andre unge mennesker, der bor i Project Radio.

I GÅRDRUMMET FINDER DU:

EN GOD BELIGGENHED
MED ALT INDEN FOR RÆKKEVIDDE

Ungdomsboligerne i Project Radio ligger i naturskønne omgivelser på grænsen til København, hvorfra du hurtigt kan ramme en supercykelsti på cyklen.

Der er også gode offentlige transportmuligheder i nærheden med buslinjer, Husum St. samt den kommende letbanestation på Dynamovej.

Området i Gyngemose Park er et livligt miljø med kontorerhverv og boligejendomme, der er omgivet af store, grønne fællesarealer.

I dit nye nabolag finder du også butikker til de daglige indkøb, hvor Rema 1000 er få minutter væk. Skal du købe større ind, kan du lægge vejen forbi BIG Shopping Center i Herlev, hvor du bl.a. finder Elgiganten, Føtex og Sportmaster.

Vil du have sved på panden, kan du dyrke sport i den lokale idrætshal Gyngemosehallen og i Blågård Svømmehal.

AFSTAND TIL:

Project Radio

REKREATIVE, FREDEDE
NATUROMRÅDER TIL
PUSTERUM OG PRUSTEN

Der er flere muligheder for at komme ud i den omkringliggende natur, hvor du både kan tage en timeout eller få pulsen op med en gå- eller løbetur.

Nær Project Radio – kort efter Hjortespringkilens begyndelse ved Utterslev Mose – kan du spejde Høje Gladsaxe, der toner frem som bygningsvold på toppen af et naturskønt, åbent morænelandskab. Med græsmarker, enge, moser, krat og lunde er parken de sidste rester af det gamle landbrugssamfund.

Området ved Gyngemosen i den fredede Høje Gladsaxe Park inviterer til gåture og ophold i solen med en god bog og en to-gokaffe. Du kan også gøre som mange andre og snøre løbeskoene.

Er du til en længere tur, kan du fortsætte gennem Høje Gladsaxe Park til det store, rekreative naturområde Utterslev Mose. Der er ca. 9 km rundt om hele mosen, hvor du undervejs kan snuppe en friskbrygget kop i en af de mange kaffevogne.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vi har åbent hus søndag kl. 10:30-11:30 på GYNGEMOSE PARKVEJ 80, 2. 16, 2860 SØBORG.

Adgang sker via byggepladsen – følg skilte og flag

Har du spørgsmål i mellemtiden, er du velkommen til at kontakte EDC Projekt på
tlf: 33 30 78 00 eller e-mail: 118@edc.dk

"*" indikerer påkrævede felter

Hvad søger du?
Betingelser*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

ÅBENT HUS

Vi har åbent hus på mandag kl. 10.30-11.30 på Gyngemose Parkvej 92, 2. 2, 2860 Søborg. Adgang sker via Gyngemose Parkvej – følg skilte og flag

Vores mæglere glæder sig til at byde dig indenfor i den gamle TV-by og til at svare på alle dine spørgsmål om boligerne og projektet.

Find vej

Vi holder åbent hus på mandag d. 20/5 kl. 10.30-11.30 på Gyngemose Parkvej 92, 2. 2, 2860 Søborg. Adgang sker via Gyngemose Parkvej – følg skilte og flag

Vores mæglere glæder sig til at byde dig indenfor i den gamle TV-by og til at svare på alle dine spørgsmål om boligerne og projektet.

Find vej