ÅBENT HUS mandag d. 20/5 kl. 10.30-11.30 - adressen er Gyngemose Parkvej 94, 1. 1, 2860 Søborg.

OPEN HOUSE Monday 20 May at 10:30-11:30 AM - adress is Gyngemose Parkvej 94, 1. 1, 2860 Søborg.

OPEN HOUSE EASTER KL 10.30 - 11.30

FAMILIEBOLIGER

NYE SUVERÆNE
FAMILIEBOLIGER

PRAKTISK OG NYDELIGT
HTH-KØKKEN

Over- og underskabe fra HTH har en slidstærk, lysegrå lakering, der ligesom badeværelser er let at holde rent. I overskabene er der installeret LED-spots, der oplyser den flotte bordplade af massiv eg.

De rene linjer spiller nydeligt sammen med indbygningsskabe til køle-/ fryseskab, ovn, emhætte og opvaskemaskine.

MODERNE BOLIGER I
NORDISK DESIGN

I de nye suveræne lejeboliger i 1 eller 2 plan er der plads til mindre og større børnefamilier. Boligerne varierer mellem 2-4 værelser og 48-102 m2, så du kan finde en lejlighed, der passer til dig og din families behov.

Træd ind og føl dig hjemme på de matlakerede trægulve, der står i kontrast til det rå betonloft med et sandblæst udtryk og de hvide vægge, der sætter stilen i din nye bolig. Kontrasten mellem det lyse og lette gulv og det rå, hårde betonloft bringer en dynamisk indretning til live, så boligen emmer af moderne nordisk design.

ET ELEGANT BADEVÆRELSE
I HØJ KVALITET

Badeværelset er i tråd med den høje kvalitet, som kendetegner boligen. På gulv og i bruseniche er der matte, mørkegrå klinker, der elegant spiller sammen med de tilsvarende fliser på væggene. Det væghængte og vandsparende toilet med soft luk fra Villeroy & Boch har indbygningscisterne.

Den flotte keramiske håndvask er placeret over HTH-skabene med glatte, hvide overflader, der er lette for dig at vedligeholde. Der medfølger også en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler fra Vestfrost. Armaturer i håndvask og bruseniche er fra Grohe.

I KÆLDERENS FÆLLESRUM FINDER DU:

PLADS TIL BØRNEFØDSELSDAGE OG FORNØJELSER

Project Radio byder på mange skønne fællesfaciliteter, som hele familien kan benytte sig af. Her kan børnene hygge sig, ligesom du kan invitere til børnefødselsdage med aktiviteter og spil. Du kan også bruge fælleskøkkenet.

De mange fællesområder inde og ude byder på fremragende faciliteter som f.eks. læsesal, vaskeri og fitnessrum, som du har adgang til alle ugens dage. Her kan du fordybe dig, klare det praktiske og holde formen ved lige – og efterfølgende trække dig tilbage i dit nye hjem.  

GRØNNE GÅRDRUM MED
FRISK LUFT OG FRIRUM

Det er ikke kun indenfor, at arkitekterne har gjort sig umage for at give dig de bedste betingelser for at have det godt. Lejlighederne har semiprivate fælleshaver og terrasser, der naturligt glider sammen med det grønne gårdrum. 

Arkitekterne har indrettet gårdrummene, så der er grønt, hvor end du kigger hen. De naturlige elementer lægger op til afslapning og hyggelige møder mellem nabolagets beboere.

I GÅRDRUMMET FINDER DU:

EN GOD BELIGGENHED
MED ALT INDEN FOR RÆKKEVIDDE

Familieboligerne i Project Radio ligger i naturskønne omgivelser på grænsen til København, hvorfra du hurtigt kan ramme en supercykelsti. 

Området er yderst børnevenligt, og inden for få hundrede meter finder du bl.a. daginstitutionerne Solstrålen, Månestrålen og Mosen samt Mørkhøj Skole, Enghavegård Skole og Tingbjerg Skole.

Der er også offentlige transportmuligheder i nærheden med buslinjer, Husum St. samt den kommende letbanestation på Dynamovej. Har du bil, kommer du hurtigt ud på Hillerødmotorvejen. 

Området i Gyngemose Park er et livligt miljø med kontorerhverv og boligejendomme, der er omgivet af store, grønne fællesarealer. Her finder du også butikker til de daglige indkøb. 

I den lokale idrætshal Gyngemosehallen og i Blågård Svømmehal kan du og børnene få sved på panden.

AFSTAND TIL:

Project Radio

EN BØRNEVENLIG BY MED
INSTITUTIONER, SKOLER
OG FRITIDSAKTIVITETER

Gladsaxe er en af blot tre danske kommuner, der deltager i UNICEFs koncept Børnevenlige Byer. I løbet af 2022 bliver en ny version af handlingsplanen offentliggjort, som skal sikre, at Gladsaxe bliver den bedste by for børn og unge.

Fra din bolig i Project Radio har blot 500 meter til den nærmeste daginstitution og folkeskole. I Gladsaxe ligger der i alt 49 vuggestuer og 59 børnehaver, hvoraf 49 af dem er integreret. Der ligger også gymnasium, 10 folkeskoler og et 10. klassecenter, og i de omkringliggende kommuner finder du endnu flere. Gladsaxe er også stærkt repræsenteret af forskellige fritidsaktiviteter som Gladsaxe Bowlinghal, badmintonhal, sportshaller og flere boldklubber.

REKREATIVE, FREDEDE
NATUROMRÅDER TIL
PUSTERUM OG PRUSTEN

Der er flere muligheder for at komme ud i den omkringliggende natur, hvor du både kan tage en timeout eller få pulsen op med en gå- eller løbetur.

Nær Project Radio – kort efter Hjortespringkilens begyndelse ved Utterslev Mose – kan du spejde Høje Gladsaxe, der toner frem som bygningsvold på toppen af et naturskønt, åbent morænelandskab. Med græsmarker, enge, moser, krat og lunde er parken de sidste rester af det gamle landbrugssamfund.

Området ved Gyngemosen i den fredede Høje Gladsaxe Park inviterer til gåture og ophold i solen med en god bog og en to-gokaffe. Du kan også gøre som mange andre og snøre løbeskoene.

Er du til en længere tur, kan du fortsætte gennem Høje Gladsaxe Park til det store, rekreative naturområde Utterslev Mose. Der er ca. 9 km rundt om hele mosen, hvor du undervejs kan snuppe en friskbrygget kop i en af de mange kaffevogne.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Vi har åbent hus søndag kl. 10:30-11:30 på GYNGEMOSE PARKVEJ 80, 2. 16, 2860 SØBORG.

Adgang sker via byggepladsen – følg skilte og flag

Har du spørgsmål i mellemtiden, er du velkommen til at kontakte EDC Projekt på
tlf: 33 30 78 00 eller e-mail: 118@edc.dk

"*" indikerer påkrævede felter

Hvad søger du?
Betingelser*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

ÅBENT HUS

Vi har åbent hus på mandag kl. 10.30-11.30 på Gyngemose Parkvej 92, 2. 2, 2860 Søborg. Adgang sker via Gyngemose Parkvej – følg skilte og flag

Vores mæglere glæder sig til at byde dig indenfor i den gamle TV-by og til at svare på alle dine spørgsmål om boligerne og projektet.

Find vej

Vi holder åbent hus på mandag d. 20/5 kl. 10.30-11.30 på Gyngemose Parkvej 92, 2. 2, 2860 Søborg. Adgang sker via Gyngemose Parkvej – følg skilte og flag

Vores mæglere glæder sig til at byde dig indenfor i den gamle TV-by og til at svare på alle dine spørgsmål om boligerne og projektet.

Find vej